Frans Paalman / Carlo ter Ellen
Volledig scherm
PREMIUM
© Frans Paalman / Carlo ter Ellen

Mensen uit de Randstad trekken steeds vaker naar het Oosten, maar hoe zit dat andersom?

DOMINIQUE DOET NAVRAAGDataverslaggever Dominique Voss zoekt de feiten achter beweringen en getallen. Deze week een lezersvraag: huizenkopers uit de Randstad zoeken steeds vaker hun heil in Oost-Nederland, maar hoeveel mensen gaan naar het westen?

1 reactie

 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Randstedelingen die zich in het Oosten vestigen kennen hun beperkingen en grenzen niet en bemoeien zich nauwelijks met de lokale inwoners en kijken het liefst op de lokale inwoners neer. Je hoort ze alleen als er wat te zeuren is en dingen niet gaan zoals zij ze willen. Weten heel eenvoudig van een mug een olifant te maken.
 1. Wacker boekt doelpuntrijke zege, Rohda Raalte sluit geweldig jaar in stijl af en Robur en KCVO stellen teleur
  Liveblog

  Wacker boekt doelpunt­rij­ke zege, Rohda Raalte sluit geweldig jaar in stijl af en Robur en KCVO stellen teleur

  Op overtuigende wijze kampioen worden in de eerste klasse en vervolgens uitstekend meedoen in de vierde divisie. Rohda Raalte won in de laatste reguliere speelronde van de eerste seizoenshelft met 2-0 van De Zouaven en sloot daarmee een geweldig jaar in stijl af. Wacker gaat eveneens met een prettig gevoel de winterstop in, terwijl Kraggenburg en Lemelerveld flink aan de bak moeten in het nieuwe kalenderjaar.
 2. Kamper derby eindigt onbeslist, SV Urk verslaat Sportlust met ruime cijfers en tik voor DVS
  Liveblog

  Kamper derby eindigt onbeslist, SV Urk verslaat Sportlust met ruime cijfers en tik voor DVS

  Na een uitstekende entree in de Derde divisie zakte SV Urk ver weg op de ranglijst. Maar in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop toonde de ploeg van Gert-Jan Karsten beterschap. Ook HHC Hardenberg heeft een uitstekende hervatting achter de rug. Dat geldt niet voor DVS’33. De club uit Ermelo verloor op eigen veld van Sparta Nijkerk. Het toetje tussen KHC en Go Ahead Kampen leverde geen winnaar op.