Volle klassen: het kan weer. In Lelystad willen ze er echter niet aan: daar gaan leerlingen tot de zomervakantie halve dagen naar school, met halve klassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Volle klassen: het kan weer. In Lelystad willen ze er echter niet aan: daar gaan leerlingen tot de zomervakantie halve dagen naar school, met halve klassen. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Middelbare scholen in regio na dit weekend weer volledig open, maar niet in Lelystad: ‘Kiezen voor continuïteit’

De drie scholen van de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad (SVOL) gaan voor de zomervakantie niet meer volledig open. Men wil niet alles over de kop gooien voor een paar weken, stelt de SVOL. Andere scholen in de regio, voor wie de volledige heropening maandag nog te vroeg kwam, durven het na het weekend wel aan. Dat blijkt uit een rondgang van de Stentor.

0 reacties

  1. SV Urk slikt tweede nederlaag op rij, DVS’33 herstelt zich van tik in derby en HHC nadert koploper tot een punt
    Liveblog

    SV Urk slikt tweede nederlaag op rij, DVS’33 herstelt zich van tik in derby en HHC nadert koploper tot een punt

    SV Urk had na de 3-0 nederlaag bij ASWH wat recht te zetten. In de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys ging het echter opnieuw mis voor de ploeg van Gert-Jan Karsten. Ook Berkum beleefde, ondanks een late gelijkmaker, een teleurstellende middag. Viel er dan helemaal niets te vieren voor onze clubs? Gelukkig wel. DVS’33 herstelde zich van de verliespartij tegen VVOG en HHC Hardenberg boekte haar vijfde zege van het seizoen.