Links de N35 dwars door Mariënheem heen, rechts de N36.
Volledig scherm
PREMIUM
Links de N35 dwars door Mariënheem heen, rechts de N36. © Fotobewerking De Stentor

Minister Harbers (VVD) door het stof na delen van foute informatie over dodelijke slachtoffers op N35 en N36

Minister Mark Harbers (VVD) van Infrastructuur en Waterstaat betreurt het delen van foute informatie over dodelijke slachtoffers op meerdere rijks-N-wegen in Nederland. Dat laat hij de Tweede Kamer weten na vragen van de Stentor. Hoewel Harbers een gerectificeerde lijst deelt, zijn er vraagtekens te plaatsen bij de nieuwe ‘dodencijfers’ op onder meer de N35 en N36. Werken de systemen wel naar behoren?

4 reacties

 • W. Kloppenburg

  4 maanden geleden
  Harbers VVD sjoemelt wel meer met cijfers, hij is zelfs al een keer weggestuurd. Als we een integere Minister President hadden gehad had Harbers helemaal niet in het Kabinet gezeten.
 • Bianca de Wals

  4 maanden geleden
  Ten 1ste, sterkte voor de nabestaanden van de slachtoffers. En de dag erna, heeft ie zoals een echte VVD'er, geen actieve herinnering meer aan. Dit onmenselijke clubje, zou gewoon opgedoekt moeten worden. En de mensen die op dit soort stemmen, moeten zich diep schamen. En anders zijn ze net zo onmenselijk als de hele VVD
 • Job Doeschate

  4 maanden geleden
  Het lijkt erop dat het in de tweede kamer tot sport verheven is om bewindslieden door het stof te jagen. Kennelijk gaat het om de man en niet meer om de bal. Wat een cultuur daar in Den Haag. Walgelijk!
 • Wim Paalderman

  4 maanden geleden
  ach wat maakt het uit, je zegt sorry of je bent het allemaal vergeten... dan is toch alles ok ??
 1. Finale Witkampers gestaakt na ongeregeldheden, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklasse
  Liveblog

  Finale Witkampers gestaakt na ongeregeld­he­den, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklas­se

  Witkampers was nog maar één minuut verwijderd van een overwinning op vv Doetinchem en promotie naar de tweede klasse. Maar ongeregeldheden langs en op het veld staken daar (voorlopig) een stokje voor. De ontmoeting tussen Hoonhorst en DAVO werd wél uitgespeeld, maar die zal de ploeg uit Deventer snel willen vergeten. Heino beleefde daarentegen een mooie middag en is hard op weg naar de hoofdklasse, terwijl in IJhorst de champagneflessen zelfs al zijn ontkurkt.
 2. VVOG speelt zich definitief veilig, promotiedroom DVS’33 spat uiteen en SDC Putten degradeert
  Liveblog

  VVOG speelt zich definitief veilig, promotie­droom DVS’33 spat uiteen en SDC Putten degradeert

  Het leek in de reguliere competitie lang mis te gaan voor VVOG, maar de ploeg uit Harderwijk kreeg net op tijd de smaak te pakken en wist die lijn door te trekken in de nacompetitie. Dat laatste gold ook voor DVS’33, al bleek Kozakken Boys net iets te sterk. Daardoor kan de Derde Divisie zich ‘gewoon’ weer opmaken voor de streekderby. Ook voor Batavia’90, FC Meppel, vv Steenwijk en SC Rouveen zit promotie er niet in, terwijl BAS, HTC SDC Putten en SVN’69 met ingang van volgend seizoen zelfs een niveautje lager zullen acteren.