Misstand? Tip de Stentor

Wilt u dat we zaken tot op de bodem uitzoeken? Hebt u informatie over een belangrijke misstand die u met de Stentor wilt delen?  Tip de redactie.

Er zijn verschillende manieren om met onze journalisten in contact te komen. Onderstaande kanalen zijn uitsluitend bedoeld voor concrete tips en informatie

Voor andere correspondentie zie onze contactpagina.

Wat is een goede tip?

Een waardevolle tip gaat over een onderwerp dat belangrijk is voor de samenleving. U als tipgever beschikt over concrete kennis, documentatie en/of bewijs. Hoe specifieker, hoe beter. Probeer u te verplaatsen in de lezer van de krant: zou hij willen lezen over de misstand die u aan de kaak stelt? Voorbeelden van goede tips zijn:

 • Een wethouder maakt zich schuldig aan corruptie. Hier is het bewijs.
 • Uw arts heeft een fout gemaakt en het ziekenhuis wil dat u daarover zwijgt.
 • Een multinational overtreedt de regels. Kijk maar.
 • Een minister is een document kwijt. Ik kan een kopie verstrekken.
 • Binnen deze sportploeg wordt doping gebruikt.
 • U bent slachtoffer van een misdaad maar de politie doet niks.
 • Deze overheidstak houdt cijfers geheim. Hier zijn ze te vinden.

We zullen alle tips bekijken en beantwoorden. Dank voor uw vertrouwen in ons.

Hoe kunt u ons tippen?

- Per mail via tips@destentor.nl. Dat kan eventueel anoniem, maar voor nadere informatie geven wij de voorkeur aan uw naam en telefoonnummer. Die gegevens zullen we dan strikt vertrouwelijk behandelen.

- Via WhatsApp. Voer daarvoor ons WhatsApp-nummer 0611535985 in uw telefoon in.

- Via Facebook. U kunt ons daar rechtstreeks berichten sturen die niet door iedereen gezien worden. Hier is onze Facebookpagina te vinden.

- Per post. Uiteraard zijn we ook nog via de post te bereiken. Dan kunt u uw brief sturen naar: Redactie de Stentor, Burgemeester Drijbersingel 39, 8021 JB, Zwolle. Op dat adres zijn tijdens kantooruren ook documenten voor ons af te geven.

 1. Konijnenparadijs bij Willemsoord stort in door storm: ‘Het was janken, janken en nog eens janken’
  PREMIUM
  video

  Konijnenpa­ra­dijs bij Willems­oord stort in door storm: ‘Het was janken, janken en nog eens janken’

  Met het instorten van de schuur stort ook de wereld van Anniek Overwijk in. De eigenaresse van Stichting Opvang Konijnenparadijs, net buiten Willemsoord op de grens van Friesland en Overijssel, vreest het ergste voor de bijna zeventig konijnen in de schuur. ,,Het was janken, janken en nog eens janken’’, zegt ze, als de brandweer bezig is loshangende dakdelen te verwijderen. Enkele uren later kan Anniek opgelucht ademhalen.