Mondkapje mag af: de een is blij, de ander houdt hem liever op

VIDEOVoor een hoop mensen zal het een grote opluchting zijn. Vanaf komende zaterdag mag het mondkapje thuis gelaten worden voor een bezoek aan bijvoorbeeld de winkel of de kapper. Hoe denken de ondernemers zelf hierover?

2 reacties

 • H Dekker v/d Werfhorst

  1 jaar geleden
  Iedereen moet zijn mondkapje ophouden. Wat is er mis mee? Je bent een moordenaar als je je mondkapje afdoet. Je doet het niet voor jezelf maar voor een ander!!!!!!!
 • Jan Willemsen

  1 jaar geleden
  Heel blij, nooit meer een vies lapje. De volgende keer doe ik niet meer mee
 1. Westlandia verslaat Alcides, Heino kan leven met een gelijkspel en teleurstellende middag voor Rohda Raalte
  Liveblog

  Westlandia verslaat Alcides, Heino kan leven met een gelijkspel en teleurstel­len­de middag voor Rohda Raalte

  Dankzij de 1-0 overwinning op Rohda Raalte werkte Alcides met een goed gevoel toe naar het bezoek aan Westlandia. Ook in Naaldwijk maakte de ploeg uit Meppel bij vlagen een prima indruk, maar waren de punten voor de thuisploeg. Rohda Raalte heeft daarentegen nog een stapel huiswerk te verrichten, terwijl Heino het eerste punt ooit in de Vierde divisie binnen heeft.
 2. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.