Verpleeginstelling de Berghorst in Staphorst. De mondkapjesplicht is hier weer ingevoerd vanwege het toenemend aantal corona besmettingen in de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Verpleeginstelling de Berghorst in Staphorst. De mondkapjesplicht is hier weer ingevoerd vanwege het toenemend aantal corona besmettingen in de gemeente. © Wilbert Bijzitter

Mondkapjes weer verplicht in zorginstelling Staphorst

Verpleeghuis de Berghorst in Staphorst voert de mondkapjesplicht weer in vanwege de snel oplopende besmettingen in de gemeente. Ook is de anderhalvemetermaatregel weer van toepassing.

5 reacties

 • Reinder Bosch

  1 jaar geleden
  Enige noodzakelijke maatregel is heel simpel: wederom 1,5 meter samenleving invoeren en iedereen boven 12 jaar verplichte Corona check: Dus nergens toegang, mits aantoonbaar gevaccineerd of recent negatief getest op Corona. Dan heeft nog steeds iedereen de vrijheid om zich wel/niet te vaccineren. De anti-vax club zal zich vervolgens heel erg vaak moeten laten testen voor toegang. Zorgverzekeraars? In polisvoorwaarden laten opnemen: verplicht vaccineren of anders 10000 eigen risico.
 • Ronald Wintjens

  1 jaar geleden
  Zal wel haast in elke zorginstelling gaan komen.
 • henk hartog

  1 jaar geleden
  Beter 3 meter invoeren ipv 1,5 meter.. De adem met bocht heeft dan meer tijd nodig om te ontvluchten.. Dat hebben wij ook in de 2 jaar gedaan, heerlijk rond de 3 meter afstand houden..
 • inge osinga

  1 jaar geleden
  Vertrouwen in God, mondkapjes toch totaal onnodig. Sukkels.
 • Jan Willemsen

  1 jaar geleden
  Goedzo pak ze aan die enge gereformeerde bengels