Verpleegkundigen op de corona-afdeling.
Volledig scherm
PREMIUM
Verpleegkundigen op de corona-afdeling. © Arie Kievit

Of het ziekenhuis nu afschaalt of niet, patiënten zeggen afspraken af: ‘Dat is echt niet nodig’

Ziekenhuizen in Oost-Nederland merken het: patiënten lijken ook in deze tweede coronagolf weer bang om naar het ziekenhuis te komen. Afspraken worden afgezegd, terwijl dat echt niet nodig is. ,,Het ziekenhuis is een veilige plek om te komen”, zegt Karin Gerritsen van het Deventer Ziekenhuis. 

 1. Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan
  PREMIUM
  VIDEO

  Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan

  ‘Frank gewoon 4-3-3‘, ‘€9.000.000!! Bedankt Sywert‘ en ‘Date mij! ❤ ❤ ❤ Sibbejan.nl‘. Het is zomaar een greep uit de spandoeken die afgelopen weken via social media grote bekendheid kregen. Ze stegen stuk voor stuk op achter één van de vliegtuigen van Bert van de Bunte. De 29-jarige ziet een gigantische groei in luchtreclame. Meerdere keren per dag stijgt er wel een vliegtuig op vanaf vliegveld Teuge.
 2. Kota Radja in Hattem is zeker niet de zoveelste ‘Chinees’
  PREMIUM

  Kota Radja in Hattem is zeker niet de zoveelste ‘Chinees’

  Over de Chinese keuken zijn genoeg vooroordelen: je kunt er drie dagen van eten, de sauzen lijken op elkaar, de decoratie van wortel wordt meerdere malen gebruikt en het eten zelf is niet echt verfijnd. Of ze nu waar zijn of niet, Kota Radja in Hattem lijkt zich te onderscheiden. Als lid van de FER (Fine Eastern Restaurants) staan ze als één van de dertig leden garant voor topkwaliteit en service. Daarnaast hebben we vernomen dat er zo af en toe ook sterrenchefs aanschuiven en blijkt de eigenaar tevens een sommelier. We zijn benieuwd!