Wie een bezoekje wil brengen aan de Ikea heeft pech.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie een bezoekje wil brengen aan de Ikea heeft pech. © ANP

Ondanks de coronamaatregelen wordt er dit weekend toch drukte verwacht in meubelwinkels en tuincentra

Zo druk als voorgaande jaren zal het dit jaar bij tuincentra, woonwinkels en bouwmarkten dit jaar niet worden vanwege het winkelen op afspraak, maar toch staan de mensen in de rij om traditiegetrouw een bezoek te brengen aan deze winkels. 

0 reacties

 1. MKB boekt in coronajaar méér winst dan jaar ervoor: ‘Ik ben blij, maar vergeet de verliezers niet’
  PREMIUM
  1

  MKB boekt in coronajaar méér winst dan jaar ervoor: ‘Ik ben blij, maar vergeet de verliezers niet’

  Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) heeft afgelopen coronajaar 9,3 procent meer winst geboekt dan in 2019, blijkt uit cijfers van accountantsorganisatie SRA. Dat komt voor een deel door alle steunmaatregelen van het kabinet. Maar toch: ,,Ik ben er heel blij mee”, zegt de Zwolse voorzitter Jacco Vonhof van brancheorganisatie MKB Nederland. ,,We hadden vorig jaar hele sombere verwachtingen. Ik ook. En nu ben ik de meest gelukkige Nederlander die niet gelijk heeft.”
 2. Marjon (38) zoekt haar ‘viking’ die ze tegenkwam bij Radio Kootwijk en start flyeractie: ‘Enorme spijt dat ik geen nummers heb uitgewisseld’
  PREMIUM
  3

  Marjon (38) zoekt haar ‘viking’ die ze tegenkwam bij Radio Kootwijk en start flyeractie: ‘Enorme spijt dat ik geen nummers heb uitgewis­seld’

  Marjon (38) was op 11 april aan het wandelen bij Radio Kootwijk met haar vriendin toen ze twee mannen tegen kwamen, waarvan ze er één zo leuk vond, dat ze even geen zinnig woord wist te zeggen. Na de wandeling vergat ze om zijn telefoonnummer te vragen, en daarom startte ze met behulp van 2000 flyers een zoekactie in Zeist, de woonplaats van de vriend van deze ‘blonde viking’, zoals ze hem zelf noemt.