Dit voetbalteam uit Gorssel ging om kwart over vijf 's ochtends trainen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit voetbalteam uit Gorssel ging om kwart over vijf 's ochtends trainen. © Ruben Meijerink

Op welk tijdstip kun je het best sporten? Het antwoord zal je verrassen

VRAAG BIJ HET NIEUWSEen voetbalteam uit Gorssel dat om kwart over vijf gaat trainen en sportklasjes om zeven uur ’s ochtends: vanwege de avondlockdown verplaatsen veel mensen hun portie beweging van ‘s avonds naar ’s ochtends. Maar welk tijdstip is eigenlijk het best om je sportrondje doen?

1 reactie

 • Joost Van Zutphen

  2 maanden geleden
  Het is mij een beetje onduidelijk waarom dit nieuwswaardig is. Dit is al een eeuwigheid bekend. Waarom denkt u anders dat de KNVB en KNHB hun eerste (heren)teams al een eeuwigheid rond 15.00 laten beginnen? Veel later kon nooit door het gebrekkige kunstlicht vroeger. Misschien vindt deze journalist het ook nieuwswaardig dat de aarde (min of meer) rond is, dat de mens van aapachtigen afstamt en dat antibiotica niet werken bij een virus?
 1. Wendbaar zijn, daar draait het om in 2022, zegt werkgeversvoorzitter Karel Heijink
  PREMIUM
  2

  Wendbaar zijn, daar draait het om in 2022, zegt werkgevers­voor­zit­ter Karel Heijink

  Experts voorspellen voor de economie in Oost-Nederland helemaal geen slecht jaar. Maar met coronavariant omikron, hoge inflatie, personeelskrapte en materialentekort liggen er wel een paar disclaimers op de loer. ,,Wendbaar zijn, daar draait het om in 2022”, zegt directeur Karel Heijink van werkgeversorganisatie VNO NCW Midden. ,,Zo wendbaar, dat een botte lockdown niet meer nodig is.”