Vertel jij straks over jouw trots?
Volledig scherm
Vertel jij straks over jouw trots? © de Stentor

OPROEP | Waar ben jij trots op? Deel het met je mede-lezers!

MIJN TROTSTrots dat je dorp samen de lokale kroeg op de been houdt? Trots op een bijzondere verzameling die je eindelijk eens met de wereld wil delen? Of trots op die ene, speciale plek, bij jou om de hoek of waar je juist kilometers voor wil rijden? Laat het weten!

4 reacties

 • S.A. Hoffstädt

  3 weken geleden
  Dat ik mijn hele leven geen auto heb gehad. We hebben drie kinderen en inmiddels ook een aantal kleinkinderen en hebben zonder auto geleefd. We zagen 50 jaar geleden al dat een keuze voor de auto een keuze tegen een leefbare wereld voor onze kinderen was. Helaas hebben we gelijk gekregen. Ik ben er trots op dat wij dit gepresteerd hebben en minder meegewerkt hebben aan de vernietiging van onze aarde dan de meeste anderen hier in de westerse wereld.
 • Marcel Bekhof

  1 maand geleden
  Ik ben trots op mijzelf omdat ik, ondanks het feit dat wij Nederlanders constant een oor worden aangenaaid door onze politieke "vrienden" in Den Haag, de moed niet verlies.
 • F. Post

  1 maand geleden
  Dat ik na 52 werken nu volop geniet en niemand dank je wel hoef te zeggen.
 • HAM Boelens

  1 maand geleden
  Dat ik Nederlander ben. Dat ik de mensen in de ogen kan kijken en niet weg hoef kijken als ik langs iemand ga. Dat ik vrijwilligers werk mag doen om andere mensen te helpen waar geen geld meer voor is. (Schande)
 1. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
  Liveblog

  Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

  Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.
 2. Steenwijker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld
  Liveblog

  Steenwij­ker Boys blijft ongeslagen, welkome zege voor DVS’33 en HHC blameert zich op eigen veld

  Een week voor de kraker tegen AFC kon HHC Hardenberg zich geen misstap veroorloven. Maar de ploeg van trainer Pascal Diender verloor op eigen veld van hekkensluiter OFC. DVS’33 weet daarentegen eindelijk weer wat winnen is, terwijl Berkum en SC Genemuiden elkaar in evenwicht hielden. Steenwijker Boys was een maatje te groot voor Angelslo en is daardoor al twaalf duels ongeslagen in 5G.
 3. DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur
  Liveblog

  DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur

  SV Urk beleeft een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De ploeg van Gert-Jan won vorige week al van Sportlust’46 en was vanmiddag ook te sterk voor VVOG. SC Genemuiden heeft eveneens drie punten mogen bijschrijven, terwijl HHC Hardenberg op bezoek bij Quick Boys twee dure punten liet liggen en DVS’33 nóg langer moet wachten op een zege. Met de Kamper derby tussen Go-Ahead en DOS kreeg deze speeldag nog een lekker toetje.