Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Oproep | Wie wil jij dit jaar in het zonnetje zetten op de Dag van de Zorg?

Staat hij of zij altijd voor je klaar om te helpen? Als mantelzorger, thuiszorgmedewerker of als die geweldige collega in het ziekenhuis. Tijd om hem of haar in het zonnetje te zetten op 12 mei, de Dag van de Zorg!

12 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  12 mei is een dag voor de verpleegkundigen en verzorgende een zondagsdienst voor deze grote groep vind ik niet meer dan normaal op deze dag en dan jaarlijks
 • Berna Bijsterbosch

  1 jaar geleden
  Alle verpleegkundigen op SEH in het Gelre Ziekenhuis. Een vergeten groep die heel hard werkt om alle patiënten de goede zorg te kunnen geven en soms moeten worstelen om ze ergens opgenomen te krijgen. Het aanbod is soms zo groot dat er brancards op de gang moeten wachten op een plekje.
 • Frans Kleinmeulman

  1 jaar geleden
  Bij ons in het gezin werken er veel mensen in de zorg. Mijn dochter Tamara is manager van een zorginstelling, mijn dichter Melanie werkt in het ziekenhuis in de schoonmaak, onze schoonzoon werkt in een verpleeghuis en onze kleindochter Babs werkt ook in een verpleeghuis. We zijn trots op deze zorg toppers!!!!!
 • JS van Katwijk

  1 jaar geleden
  Mocht er dit jaar iemand zorg genoten hebben die geen grote smoel tegen t personeel had, niet aan iemands kont zat, geen eigenwijze feesboek wijsheden doordrammen, en netjes zijn verzekering betaald dan nomineer ik die.
 • Hippe Scholten

  1 jaar geleden
  Werk inmiddels zeker 25 jaar in de zorg. Denk er steeds vaker aan om de zorg uit te gaan. Zoals ik begon is het al lang niet meer. Afgesnauwd worden door familie maar ook van de gene die boven je staat is de norm tegenwoordig. Je moet maar doen wat de bewoner wilt of dat dat nu ergonomische is of niet je krijgt ijskoud te horen die betaald je salaris. Daar heb je het maar nee te doen. Maar als je wat oploopt op je werk en meer dan 2 jaar ziek bent dan sta je op straat.
 1. Spectaculaire speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

  Spectacu­lai­re speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

  Er zal heel snel iets moeten veranderen bij Alcides. De ploeg uit Meppel ging op eigen veld kansloos onderuit tegen Be Quick 1887 en moet daardoor meer en meer rekening houden met degradatie naar de eerste klasse. SV Urk boekte daarentegen een belangrijke zege in de strijd om handhaving in de derde divisie. HHC Hardenberg herstelde zich van twee nederlagen, terwijl Flevo Boys en VVOG niets zijn opgeschoten.