Foto van CoronaCheck-app ter illustratie. ANP BART MAAT
Volledig scherm
PREMIUM
Foto van CoronaCheck-app ter illustratie. ANP BART MAAT © ANP

Problemen met het verkrijgen van een vaccinatiebewijs? Laat het ons weten

ENQUETEBij evenementen, in de horeca, bij profsportwedstrijden of in theaters en de bioscoop wordt vanaf 25 september het coronatoegangsbewijs verplicht. Maar niet iedereen die gevaccineerd is kan een vaccinatiebewijs aanmaken. Heeft u ook dit probleem? Vul onze enquête in. 

 1. Nieuwe domper voor Heino, Rohda Raalte maakt indruk en Columbia wacht een zwaar seizoen
  Liveblog

  Nieuwe domper voor Heino, Rohda Raalte maakt indruk en Columbia wacht een zwaar seizoen

  Columbia eindigde een paar maanden geleden op een teleurstellende achtste plaats in de eerste klasse E. De ploeg uit Apeldoorn zal dit seizoen dolgelukkig zijn met een plekje in het linkerrijtje. Ook in de derde speelronde werd er niet gewonnen. Heino en Alcides beleefden eveneens een teleurstellende middag. Rohda Raalte maakte daarentegen veel indruk door HBS naar een 0-4 nederlaag te spelen. Dat en veel meer kwam er vanmiddag voorbij in het liveblog.
 2. HHC haalt uit in Oostzaan, derby prooi voor VVOG en grote nederlagen voor Urk en Staphorst
  Liveblog

  HHC haalt uit in Oostzaan, derby prooi voor VVOG en grote nederlagen voor Urk en Staphorst

  Op deze vijfde voetbalzaterdag van het seizoen stond de derby tussen VVOG en DVS’33 Ermelo op het programma. De Harderwijkers trokken aan het langste eind. Verder waren er grote nederlagen voor Staphorst en Urk en juist een ruime zege voor HHC Hardenberg. Verder waren er Zwolse en Apeldoornse stadsderby’s in het bekertoernooi én viel er in Deventer een elfklapper te noteren. Lees alles hieronder nog eens rustig terug.