Deze wolf werd vannacht door een wildcamera vastgelegd naast een weiland aan de Lemelerveldseweg in Heino. Even later greep hij een schaap in een sloot naast het weiland.
Volledig scherm
Deze wolf werd vannacht door een wildcamera vastgelegd naast een weiland aan de Lemelerveldseweg in Heino. Even later greep hij een schaap in een sloot naast het weiland. © Coen Bosch

Provincie Overijssel neemt zorgen over wolf serieus en komt met deze maatregelen

VIDEODe provincie Overijssel treft meerdere maatregelen na zorgen bij dierhouders vanwege doortrekkende wolven die schapen verwonden of zelfs doden. Vorige maand gebeurde dat op diverse plekken in Salland.

4 reacties

 • Jules Vismale

  4 weken geleden
  @B Pluum, dat zijn dan vooral wolven in schaapskleren of de getemde afstammelingen van de wolven!
 • B Pluum

  1 maand geleden
  In Nederland lopen meer wolven dan schapen!
 • Jules Vismale

  1 maand geleden
  @Eddy Masselink, in Nederland lopen al genoeg misdadigers en moordenaars rond maar die hebben meestal twee benen en ze richten hier ontzettend veel schade aan in deze maatschappij! Is een spin trouwens een gemeen dier als hij vliegen vangt of een reiger een sadist als hij een vis spietst? Een wolf kan helaas niet worden gedwongen om hier een slagroomtaart te gaan eten in de hoop dat hij hierdoor niet op schapen gaat jagen, zelfs niet als die wolf die taart helemaal gratis cadeau kreeg!
 • Eddy Masselink

  1 maand geleden
  Dus als ik het goed begrijp dan worden moordenaars uit Duitsland beschermd en moeten wij en onze dieren dat gewoon slikken?