Recordaantal boetes op het water: ‘Speedboten en jetski’s varen met rotgang langs’

videoHandhavers hebben vorig jaar een recordaantal boetes op het water uitgedeeld. Er werden in totaal meer dan 4800 prenten uitgeschreven, bijna 50 procent meer dan in 2019 en het hoogste aantal in zeven jaar tijd. En vooral Steenwijkerland valt op. ‘Varen ze met een rotgang langs je boot, halen capriolen uit.’

3 reacties

 • L.D. Valstar

  1 jaar geleden
  Onbegrijpelijk dat je zonder vaarbewijs met een boot van 14 meter overal mag varen en dan ook nog tot 20 km per uur. Voor alle gemotoriseerde boten zou een vaarbewijs verplicht moeten zijn, dat vookomt een hoop problemen.
 • van der Veen

  1 jaar geleden
  Vaartuigen langer als 15meter en vaartuigen die sneller kunnen als 25 km per uur is een klein vaarbewijs nodig, voor de overige moet alleen ouder als 16 zijn als ze gemotoriseerd zijn.
 • Ed Groot

  1 jaar geleden
  Ja de samenleving veranderd heel erg in het nadeel. Geen gebrek aan asocialen, het is ikke ikke en de rest kan stikke.
 1. Heino stelt teleur, blijdschap en vooral opluchting bij Rohda Raalte en beloning blijft uit voor Alcides
  Liveblog

  Heino stelt teleur, blijdschap en vooral opluchting bij Rohda Raalte en beloning blijft uit voor Alcides

  Rohda Raalte kroonde zich een paar maanden geleden op overtuigende wijze tot kampioen van de eerste klasse E en dus wordt er veel van de ploeg verwacht in de Vierde divisie. De eerste zege is na drie wedstrijden in ieder geval een feit. Heino beleefde daarentegen een teleurstellende middag, terwijl Alcides naliet zichzelf te belonen. In de KNVB Districtsbeker was vooral Warnsveldse Boys uitstekend op dreef.