Recordaantal boetes op het water: ‘Speedboten en jetski’s varen met rotgang langs’

videoHandhavers hebben vorig jaar een recordaantal boetes op het water uitgedeeld. Er werden in totaal meer dan 4800 prenten uitgeschreven, bijna 50 procent meer dan in 2019 en het hoogste aantal in zeven jaar tijd. En vooral Steenwijkerland valt op. ‘Varen ze met een rotgang langs je boot, halen capriolen uit.’

3 reacties

 • L.D. Valstar

  1 maand geleden
  Onbegrijpelijk dat je zonder vaarbewijs met een boot van 14 meter overal mag varen en dan ook nog tot 20 km per uur. Voor alle gemotoriseerde boten zou een vaarbewijs verplicht moeten zijn, dat vookomt een hoop problemen.
 • van der Veen

  1 maand geleden
  Vaartuigen langer als 15meter en vaartuigen die sneller kunnen als 25 km per uur is een klein vaarbewijs nodig, voor de overige moet alleen ouder als 16 zijn als ze gemotoriseerd zijn.
 • Eric

  1 maand geleden
  Ja de samenleving veranderd heel erg in het nadeel. Geen gebrek aan asocialen, het is ikke ikke en de rest kan stikke.
 1. Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan
  PREMIUM
  VIDEO

  Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan

  ‘Frank gewoon 4-3-3‘, ‘€9.000.000!! Bedankt Sywert‘ en ‘Date mij! ❤ ❤ ❤ Sibbejan.nl‘. Het is zomaar een greep uit de spandoeken die afgelopen weken via social media grote bekendheid kregen. Ze stegen stuk voor stuk op achter één van de vliegtuigen van Bert van de Bunte. De 29-jarige ziet een gigantische groei in luchtreclame. Meerdere keren per dag stijgt er wel een vliegtuig op vanaf vliegveld Teuge.