Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Regionale CDA’ers reageren op landbouwvisie: ‘Stop met discussie over groei of krimp veestapel’

‘Boerenpartij’ CDA liet gisteren weten dat inkrimping van de veestapel ‘onvermijdelijk’ is. Hoe reageren CDA’ers uit Oost-Nederland op deze nieuwe landbouwvisie? 

5 reacties

 • Yvonne Veld

  3 maanden geleden
  Het CDA is op vele plaatsen altijd een grote voorstander geweest van de mega-, mega-, megastallen. Fijn dat het nu wat minder mag, jan met dat het om de verkeerde redenen gebeurt. Want dierenleed staat bij de christelijke partijen helaas niet echt hoog op de agenda. De bieren Word en de pineut van de stikstofproblematiek terwijl de grote industrieën, de luchtvaart, het vrachtverkeer, de scheepvaart, het goederenvervoer over het spoor amper aangepakt.
 • jos zoet

  3 maanden geleden
  Schandalig om zo je achterban te verraden. Judas had het niet beter gedaan..
 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Het cda moet zich rotschamen,snap wel dat er veel aan de hand is in boerenland,echter het cda heeft de boeren schandelijk in de steek gelaten en dat al vele jaren, echt een Boerenpartij zonder visie en bestaansrecht.schandalig dat de partij die al jaren weet wat er gaat gebeuren de boeren niet bij de hand heeft genomen toen het nog kon,het wordt tijd dat de zwakkeling Hoekstra vertrekt en het cda terug gaat naar z,n corebusiness en alle bureaucraten en bureau tijgers de partij uitschopt
 • R. Gerritsen

  3 maanden geleden
  Het CDA prijst zichzelf uit de markt. En terecht!
 • Jan Willemsen

  3 maanden geleden
  De boeren halveren, het CDA laten verdwijnen