Door kieren en roosters in de elektrische bussen van Keolis zou er niet alleen tocht ontstaan maar dwarrelt ook 'zwarte stof' naar binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Door kieren en roosters in de elektrische bussen van Keolis zou er niet alleen tocht ontstaan maar dwarrelt ook 'zwarte stof' naar binnen. © Herman Stöver

Reizigers en buschauffeurs Keolis ademen ‘mogelijk schadelijke concentratie stof’ in

Reizigers en buschauffeurs van Keolis ademen volgens vakbond FNV Streekvervoer ‘een mogelijk schadelijke concentratie stof’ in. Maar Keolis zegt dat er niets aan de hand is, dat het gaat om heel gewone ‘straatstof’ en de hoeveelheid zo gering dat dat geen kwaad kan. Daar zijn vakbond en chauffeurs niet gerust op. 

6 reacties

 • Hans Gerritsen

  3 maanden geleden
  WC eend controleert WC eens .sambal by?
 • H Petrik

  4 maanden geleden
  Eerst lijn 1 naar Ziekenhuis opheffen 😣dan geen verwarming en nu schadelijke stoffen. Waarom niet gewoon terug naar het vorige busbedrijf? Dat prima functioneerde?????
 • P.A. Kuijl

  4 maanden geleden
  Het is gewoon troep..!!!
 • Marco Klomp

  4 maanden geleden
  Wel bijzonder als je mondkapje op hebt toch? Of werken die krengen niet 😉
 • Ensar Arı

  4 maanden geleden
  Misschien toch maar geen spul uit China bestellen? Goedkoop is duurkoop.
 1. Anne-Jet uit Genemuiden kraamt ineens bij een gevluchte Oekraïense moeder
  PREMIUM

  Anne-Jet uit Genemuiden kraamt ineens bij een gevluchte Oekraïense moeder

  En zo stond Anne-Jet Harms, de twintigjarige kraamverzorgende uit Genemuiden, ineens aan het kraambed van een voor het oorlogsgeweld in Oekraïne gevluchte vrouw. Na de geboorte van baby Andrey, met een keizersnede in Isala Zwolle, verleende Anne-Jet vijf dagen kraamzorg. ,,Heel bijzonder en enorm dankbaar om zoiets te kunnen doen, al was de taal nog wel een dingetje. Maar met Engelse woorden en de app SayHi Translate kwamen we er wel uit.’’