Rob Kasimier uit Ruinerwold is één van de honderd geportretteerde oorlogsveteranen in het boek ‘Veteranen’ van fotograaf Paul de Graaff.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Kasimier uit Ruinerwold is één van de honderd geportretteerde oorlogsveteranen in het boek ‘Veteranen’ van fotograaf Paul de Graaff. © Paul de Graaff / Privéfoto

Rob (55) uit Ruinerwold staat in boek over oorlogsveteranen: ‘Belangrijk dat ons verhaal wordt verteld’

Politieagent Rob Kasimier (55) uit Ruinerwold was in 1987 als militair actief tijdens een vredesmissie in de Sinaï-woestijn. Hij is één van de oorlogsveteranen die meewerkte aan het boek ‘Veteranen’ van fotograaf Paul de Graaff dat 2 juni verschijnt. „Het is belangrijk dat ons verhaal wordt verteld.”

0 reacties

  1. MKB boekt in coronajaar méér winst dan jaar ervoor: ‘Ik ben blij, maar vergeet de verliezers niet’
    PREMIUM
    1

    MKB boekt in coronajaar méér winst dan jaar ervoor: ‘Ik ben blij, maar vergeet de verliezers niet’

    Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) heeft afgelopen coronajaar 9,3 procent meer winst geboekt dan in 2019, blijkt uit cijfers van accountantsorganisatie SRA. Dat komt voor een deel door alle steunmaatregelen van het kabinet. Maar toch: ,,Ik ben er heel blij mee”, zegt de Zwolse voorzitter Jacco Vonhof van brancheorganisatie MKB Nederland. ,,We hadden vorig jaar hele sombere verwachtingen. Ik ook. En nu ben ik de meest gelukkige Nederlander die niet gelijk heeft.”