Dat inwoners overlast ervaren van de vliegtuigen die parachutisten omhoog brengen, staat voor de politieke partijen in Gelderland wel vast. Ze willen nu weten hoe groot die hinder exact is.
Volledig scherm
PREMIUM
Dat inwoners overlast ervaren van de vliegtuigen die parachutisten omhoog brengen, staat voor de politieke partijen in Gelderland wel vast. Ze willen nu weten hoe groot die hinder exact is. © Inge Hoornenborg

Roep om objectief onderzoek naar geluidshinder paravluchten vanaf vliegveld Teuge

Hoeveel overlast ervaren omwonenden van vliegveld Teuge daadwerkelijk van de parachutevluchten? Dat willen politieke partijen in Gelderland weten voordat ze een nieuw Luchthavenbesluit nemen voor Teuge Airport.

8 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Ik woon in Zuidbroek. Hartstikke mooi die vliegtuigen boven je huis waar parachutisten uit springen. Kopje koffie erbij #zenmoment.
 • Mark Wolvenne

  1 jaar geleden
  Wat een gemiemel zeg geluidsoverlast. Waarom ga je dan in Teuge wonen.Snelweg misschien een idee o. Daarvlangs te gaan wonen?
 • ws 666

  1 jaar geleden
  Overvliegen van vliegtuigjes is wat anders als voll gas optrekken. Het veroorzaakt veel overlast. Ook in noord Apeldoorn. En dat je ergens gaat wonen en dan niet mag klagen is onzin je hebt gewoon regels en die moeten overal gelden. Als je al jaren overlast veroorZaakt en je nieuwe buurman vindt dat vervelend dan zal je toch echt moeten stoppen.
 • AH Huisman

  1 jaar geleden
  In Deventer noord, hemelsbreed 7,5 km, hoor je die vliegende caravan vol met parachutisten regelmatig (ik denk wel 10 keer per dag) overkomen. Geen idee hoe hoog hij dan is maar het heeft me altijd verbaasd waarom dat zoveel lawaai moet maken. Kan er op die uitlaat niet een fatsoenlijke demper komen. Lijkt me toch niet zo moeilijk.
 • JG Visser

  1 jaar geleden
  Phoe phoe de meeste mensen die er overlast van hebben komen van buitenaf dus zijn er komen wonen en waren er zich niet van bewust dat een vliegtuig geluid maakt En nu er genoeg van die nieuwelingen zijn proberen ze een vliegveld om zeep te helpen ik zeg gewoon weer verhuizen stelletje zeurders Hermannes p heeft gelijk verdraagzaamheid
 1. HHC Hardenberg en SV Urk blijven indruk maken, late domper voor Berkum en DVS’33 weet opnieuw niet te winnen
  Liveblog

  HHC Hardenberg en SV Urk blijven indruk maken, late domper voor Berkum en DVS’33 weet opnieuw niet te winnen

  HHC Hardenberg is de nummer twee van het afgelopen seizoen in de Tweede divisie en is er veel aan gelegen om die prestatie op z’n minst te evenaren. De competitiestart is in ieder geval indrukwekkend. Ook SV Urk is uit de startblokken geschoten. DVS’33 en Berkum moeten daarentegen snel uit een ander vaatje gaan tappen, anders kan het nog wel eens een héél lang seizoen worden voor beide ploegen.