Een monteur van Zonneplan legt zonnepanelen op een dak.
Volledig scherm
PREMIUM
Een monteur van Zonneplan legt zonnepanelen op een dak. © Erik Karst

Run op zonnepanelen door gascrisis: klant moet soms maanden wachten

Er lijkt sprake van een run op zonnepanelen. Installatiebedrijven hebben het al druk, maar zien door de gascrisis nog eens extra belangstelling en spreken van een verhoogde tot sterk verhoogde belangstelling. Wachttijden voor klanten lopen soms op tot drie maanden.

1 reactie

 • Martin Bolhuis

  2 maanden geleden
  Hoe zit het dan met het stroomnet, dat is toch al op vele plaatsen overbelast. Wie moet hier nu voor een oplossing zorgen. De energietransitie wordt hierdoor tegengehouden. Het kabinet doet blijkbaar niets in deze. Ga daar nou eens in investeren.
 1. Huisarts Rouveen en predikant IJhorst bieden helpende hand bij worsteling vaccinatievragen: ‘We willen iets betekenen voor twijfelaars’
  PREMIUM

  Huisarts Rouveen en predikant IJhorst bieden helpende hand bij worsteling vaccinatie­vra­gen: ‘We willen iets betekenen voor twijfe­laars’

  Wel of geen coronaprik? Voor sommige mensen is het een worsteling, ze zitten vol vragen. Predikant en geestelijk verzorger Douwe Geertsma uit IJhorst en de Rouveense huisarts Ali Reza Pezeshki Nia bieden de helpende hand. Met het wegnemen van twijfels hopen ze dat vaccinatiegraad omhooggaat. ,,We willen iets betekenen voor de twijfelaars.”