Samen staan we sterk! Wie wil jij in deze tijd extra bedanken of een hart onder de riem steken?

videoDe coronacrisis houdt ons land in zijn greep. Maar, ondanks de 1,5 meter afstand, zijn we dichter bij elkaar dan ooit. Want we staan voor elkaar klaar! 

Tijd voor een bedankje! Een bedankje voor de mensen die onder hectische omstandigheden, dag en nacht voor ons klaarstaan. Want we leveren met elkaar uitzonderlijke prestaties. 

Wie wil jij extra bedanken in deze tijd? Wie wil jij een hart onder de riem steken? De postbode voor het trouw bezorgen van je pakketjes? Of je zus die elke dag als een held in de zorg werkt? De arts in het ziekenhuis die je er weer bovenop heeft geholpen? Of je buurman voor het halen van boodschappen? Niks is te gek! 

Filmpje

Maak een lief bedankfilmpje voor diegene en stuur je video vóór vrijdagavond 22.00 uur op via whatsApp naar onze redactie 0611535985. Je video kan maximaal 15 seconden lang zijn. Stuur je liever een mailtje? Dat kan ook! Mail jouw bedankvideo naar online@destentor.nl met als onderwerp: bedankje.

En wie weet ziet diegene jouw bedankje in een compilatievideo op onze site, app en instagram dit weekend.

Drie kinderen hebben met stoepkrijt bemoedigende teksten geschreven op de straat rondom woonzorgcentrum Hof van Smeden in Emmeloord. Ook de verpleging wordt niet vergeten.
Volledig scherm
Drie kinderen hebben met stoepkrijt bemoedigende teksten geschreven op de straat rondom woonzorgcentrum Hof van Smeden in Emmeloord. Ook de verpleging wordt niet vergeten. © GinoPress B.V.
  1. Rij-instructeur Arnold is positief over de toekomst: ‘Al wordt het een uitdaging om de achterstanden in te halen’
    PREMIUM
    Een nieuw begin

    Rij-instruc­teur Arnold is positief over de toekomst: ‘Al wordt het een uitdaging om de achterstan­den in te halen’

    Nog lang niet alle beroepen kunnen weer aan de slag, maar na de versoepelingen van de afgelopen maand kunnen we al wel weer wat meer in deze coronatijden. We praten met mensen die er mee te maken hebben. Wat deden ze de afgelopen maanden en hoe zien ze de toekomst? Vandaag: Arnold Dijkhuizen (39), eigenaar van Verkeersschool Dijkhuizen in Elburg.