De financiële gevolgen van de brexit lijken mee te vallen voor bedrijven uit Oost-Nederland. Maar zaken doen kost wel extra douaneformaliteiten.
Volledig scherm
PREMIUM
De financiële gevolgen van de brexit lijken mee te vallen voor bedrijven uit Oost-Nederland. Maar zaken doen kost wel extra douaneformaliteiten. © Getty Images

Schade door brexit valt mee voor bedrijven in Oost-Nederland, ‘maar het blijft wel extra gedoe’

De financiële schade door de brexit valt mee voor ondernemers in Oost-Nederland die zakendoen met het Verenigd Koninkrijk. Maar het blijft - ook een jaar na de uittreding van Groot-Brittannië uit de Europese Unie - wel ‘veel extra gedoe’. Daarom denken nieuwe bedrijven wel tien keer na voor ze eraan beginnen.

0 reacties

  1. Kamper derby eindigt onbeslist, SV Urk verslaat Sportlust met ruime cijfers en tik voor DVS
    Liveblog

    Kamper derby eindigt onbeslist, SV Urk verslaat Sportlust met ruime cijfers en tik voor DVS

    Na een uitstekende entree in de Derde divisie zakte SV Urk ver weg op de ranglijst. Maar in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop toonde de ploeg van Gert-Jan Karsten beterschap. Ook HHC Hardenberg heeft een uitstekende hervatting achter de rug. Dat geldt niet voor DVS’33. De club uit Ermelo verloor op eigen veld van Sparta Nijkerk. Het toetje tussen KHC en Go Ahead Kampen leverde geen winnaar op.