Dagelijks zijn zo’n vijf leerlingen afwezig in verband met corona, meldt schoolleider Heidy van den Berg: ,,Het gaat best goed, maar ik erken dat het naleven van de maatregelen lastig is.”
Volledig scherm
PREMIUM
Dagelijks zijn zo’n vijf leerlingen afwezig in verband met corona, meldt schoolleider Heidy van den Berg: ,,Het gaat best goed, maar ik erken dat het naleven van de maatregelen lastig is.” © Henri van der Beek

Situatie slaat om op middelbare scholen: amper meer coronabesmettingen

VideoEind vorig jaar waren het brandhaarden. Nu hebben middelbare scholen amper te maken met coronabesmettingen. Gemiddeld zitten twee op de honderd leerlingen in quarantaine, blijkt uit navraag door de Stentor in deze regio. Toch merken scholen dat het naleven van de maatregelen door pubers niet eenvoudig is. Zoals op het Van Kinsbergen college in Elburg.

0 reacties

 1. De dochter van Laura is 15 jaar en nu al toptennisster: ‘Ze moet gewoon haar diploma's halen’
  PREMIUM
  Topsportmoeder

  De dochter van Laura is 15 jaar en nu al toptennis­ster: ‘Ze moet gewoon haar diploma's halen’

  Rose Marie Nijkamp (15) voert meer dan vijf jaar de nationale ranglijst van haar leeftijdscategorie aan. Ook in het dubbelspel boekt de Apeldoornse tennisster succes op succes. Een garantie voor een profcarrière is het niet, beseft moeder Laura. ,,Topsport is een puzzel waarbij ieder stukje moet passen. Het belangrijkste is dat Rose Marie doet wat ze leuk vindt.”
 1. Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietingen
  Play

  Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietin­gen

 2. Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen
  Play

  Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen