Ron Rietjens is managementfluisteraar en publiceert nu zijn vierde boek: Vuile streken en smerige zaakjes. Daarin geeft hij personeel tips hoe ze om kunnen gaan met managers die het op je gemunt hebben.
Volledig scherm
PREMIUM
Ron Rietjens is managementfluisteraar en publiceert nu zijn vierde boek: Vuile streken en smerige zaakjes. Daarin geeft hij personeel tips hoe ze om kunnen gaan met managers die het op je gemunt hebben. © Maarten Sprangh

Slachtoffer van vuile streken van je baas? De managementfluisteraar helpt

Zeker, managers zijn nodig. Maar net zo waar is dat veel personeel meer last dan profijt heeft van de manager. Als je ‘lastig’ bent, heet dat ‘weerstand’ en moet je eruit. In zijn boek Vuile streken en smerige zaakjes pakt Apeldoorner Ron Rietjens uit met nogal wat rottigheid, maar vertelt hij als zelfbenoemd managementfluisteraar medewerkers ook wat je kunt doen.

2 reacties

  • H. Osinga

    3 dagen geleden
    Als je als zogenaamd disfunctionerende medewerker na een paar jaar "begeleiden", baantjes onder niveau en je gaat dan uitreken wat die begeleding heeft gekost, de meerkosten voor onder niveau werken, al die functioneringsgesprekkenen en afkoopsom enz. Dan kwam ik uit op een kwart miljoen euro, weggegooid geld. En de leidinggevende wordt er niet of nauwelijks op aangesproken.
  • Onno Wildeboer

    2 weken geleden
    Vuile sterken en smerige zaakjes is te koop bij Boekscout en kost 18,50 euro - was het niet "Vuile streken" ? hoewel deze ook wel aardig is.