Tom van der Weerd
Volledig scherm
Tom van der Weerd © ANP Kippa

SLAM!-dj Tom zwemt voor een koud biertje en Joy neemt stelling tegen pestkoppen

Stentor Showbytes Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Stentor Showbytes struinen we het web af voor de gekste, mooiste, allerliefste en opvallendste posts van onze eigen regionale sterren.

Zanger Paul Sinha uit Deventer is blij met zijn jarige wifey:  ‘Je verdient de hele wereld’. Hoe lief...

Het biertje lonkt. Maar eerst nog even super hard zwemmen. SLAM!-dj Tom van der Weerd heeft voor even Kampen verruild voor Kreta.  

Het is geen nieuwe Structuurjunkie en het wordt ook geen roman, waar haar nieuwe boek wel over gaat verklapt Cynthia Schultz nog even niet. Maar de blogster uit Zwolle gaat in ieder geval een nieuw boek schrijven. En daar is ze  maar wat trots op.

Roos van Dorsten geniet nog even van alle fijne dingen op Ibiza voordat ze haar koffers pakt en weer richting Zwolle gaat. Daar is ze echter niet lang, het volgende tripje gaat naar het Griekse Mykonos. Ook leuk!

Temptation-verleider Niels alias Nino werkt bijna dagelijks in de Apeldoorn gym aan een fitbody. 

Volledig scherm
© Instagram

Influencer Joy uit Apeldoorn kent de keerzijde van social media maar al te goed. In een post neemt ze stelling tegen het online pesten.  ‘Mensen pesten vaak om zichzelf een goed gevoel te geven. Trek je hier niks van aan en #BeYou’, aldus Joy. Zo is het.

De tent opzetten, naar de plee sjouwen met een wc-rol onder de arm en elke dag ijskoud douchen… de Zwolse 538-dj Wietze de Jager en sidekicks Chris en Klaas draaien hun handen er niet voor om.