Volledig scherm
© Huurdeman Caspar

Staatsbosbeheer: ‘Bos in? Op eigen risico’

Zin in een boswandeling met deze harde wind? ,,Gebruik je gezond verstand’’, zegt een woordvoerder van Staatsbosbeheer. ,,Het is op eigen risico’’.

Staatsbosbeheer verbiedt mensen niet de natuur in te gaan. ,,Wij verwijzen naar de weersverwachting van het KNMI’’, zegt de woordvoerder. ,,Vaak is het na een storm trouwens gevaarlijker door loshangende takken die op grond vallen’’, vult hij aan. Hij heeft geen signalen over grote schade door de huidige harde wind. 

Meldingen

Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio IJsselland zorgt het weer zaterdagmorgen niet voor grote problemen. Er komen meldingen binnen, maar die vloeien voort uit de storm van eerder deze week. ,,Takken die alsnog afscheuren bijvoorbeeld’’. 

  1. Gezelligheid en een goed salaris, dan komen vakantiewerkers wel, weten ze bij Van Dijk Kampen
    PREMIUM

    Gezellig­heid en een goed salaris, dan komen vakantie­wer­kers wel, weten ze bij Van Dijk Kampen

    Hoe krijg je 2000 jongeren zo ver dat ze in hun zomervakantie voor je willen werken? Bij Van Dijk Educatie in Kampen hebben ze het antwoord gevonden: zorgen dat ze het gezellig hebben en leuk kunnen verdienen. Zo krijgt het bedrijf in de zes weken durende zomerpiek alle plekken gevuld, terwijl volgens analyses van onder meer uitzendorganisatie Randstad Groep de krapte op de arbeidsmarkt ‘een historisch hoogtepunt’ heeft bereikt.