Stichting moet bruine vloot in Kampen vlottrekken: ‘Hoe krijgen we meer Nederlanders aan boord?’

VIDEOVoor het tweede jaar op rij krijgen historische, commerciële zeilschepen harde klappen. Met eindelijk de beloofde miljoenensteun op zak gaat de blik in Kampen naar de toekomst. Een nieuwe stichting heeft een duidelijk doel: meer Nederlanders aan boord. Hoe gaat zij dat doen?

1 reactie

  • A.H. Klaveren

    2 weken geleden
    Waarom meer Nederlanders? Lijkt me commercieel niet slim. Je schrijft al dat scholen vijf dagen naar Parijs gaan en dat vijf dagen op een schip in Nederland niet internationaal genoeg is. Je moet je richten op Duitse, Belgische, Franse en Engelse scholen en die naar Nederland halen voor een vijftal prachtige dagen aan boord van het schip. Ze zullen een geweldige tijd hebben. Laat Nederlanders maar naar Parijs gaan.
  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”