Volledig scherm
© Red Bull

Sticks opnieuw vader geworden en Erben Wennemars viert vakantie in Schotland

Showbytes de StentorKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Stentor Showbytes struinen we het web af voor de gekste, mooiste, allerliefste en opvallendste posts van onze eigen regionale sterren.

Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, is weer een jaartje ouder. Zijn 35e verjaardag vierde hij op een ros bij een waterval. ‘Oneindig gezegend’, schrijft de rapper uit Herxen bij het vakantiekiekje. 

Teddy, de dochter van Waylon uit Apeldoorn, is net zo dol op muziek als haar vader. Op een video die de zanger plaatste, dansen de twee er lustig op los. 

Art Rooijakkers, geboren in Lochem, vierde de Canal Pride afgelopen weekend met Ellie Lust en Rik van de Westelaken. 

Sterre Koning, de bekende YouTuber uit Zutphen, viert vakantie in het zonovergoten Spanje. Ze heeft het zo naar haar zin, dat ze niet terug wil. 

Zwollenaar Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks, is vorige maand opnieuw vader geworden van een meisje. Elfi Aicha Lily, luidt de naam. ‘Huis vol vrouwen, pure rijkdom! Lang Leve Elfi’, schrijft de rapper bij de post. 

DJ Julian Jordan uit Apeldoorn poseert samen met Martin Garrix voor een privéjet op Schiphol. 

Jochem Myjer is op vakantie in Noorwegen en geniet optimaal. ‘Kinderen vanmorgen naar een onbewoond eiland gevaren en als Pippi Langkous, Annika en Tom (maar dan in Noorwegen) de hele dag daar gespeeld! Ultieme vakantieromantiek. ‘

En ook Erben Wennemars uit Dalfsen is op vakantie. De familie streek, samen met vrienden, neer in Schotland. ‘Arme kids’ reageert Sven Kramer onder de post.