Stortvloed aan reacties op motor-oproep: ben jij een bijzondere motormuis?

videoOverweldigend. Een beter woord kunnen we niet bedenken voor de ware tsunami aan reacties na onze oproep voor bijzondere motorverhalen van afgelopen week. Inmiddels staat de teller op 140 mailtjes en zeker duizend reacties op Facebook. Heb jij jouw verhaal al ingestuurd? Het kan nog!

De Stentor wil graag in contact komen met motorrijders in ons verspreidingsgebied die een speciaal verhaal hebben. Heb jij een bijzondere motor? Maak je speciale ritten? Heb je een aparte reden waarom je bent gaan motorrijden? Dat soort zaken. 

Wellicht rijd je er liever helemaal niet op en heb je er één voor de sier op de oprit staan. Of dat je er liever onder ligt om lekker te sleutelen.

Mail ons!

Hoe dan ook: als je denkt dat je een apart motorverhaal hebt dat zich leent voor een (video)reportage, dan horen wij dat graag! Stuur daarvoor een mail naar online@destentor.nl onder vermelding van ‘Motorrijders’. 

Zet in die mail alsjeblieft je naam, woonplaats, telefoonnummer en kort de reden waarom wij bij jou zouden moeten langskomen. Een mooie foto of video van jezelf en jouw motor zien we ook graag voorbij komen.

Veel motormuizen in de regio

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat er in deze regio relatief veel mensen zijn met een motorrijbewijs, bijvoorbeeld in de gemeenten Dalfsen en Bronckhorst (zo’n 18 procent). Maar ook in Lochem, Ommen en Staphorst hebben relatief veel volwassenen (15 procent) een motorrijbewijs. Het landelijk gemiddelde ligt op 10,6 procent.

Heb je een leuk verhaal over jou en jouw motor?
Volledig scherm
Heb je een leuk verhaal over jou en jouw motor? © Videostill