Teunis Frederiks gooit zijn terras van Tapperij Teun in Wapenveld voorlopig nog niet open. Hij wacht liever tot hij ook binnen weer gasten kan ontvangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Teunis Frederiks gooit zijn terras van Tapperij Teun in Wapenveld voorlopig nog niet open. Hij wacht liever tot hij ook binnen weer gasten kan ontvangen. © Henri van der Beek / Venema Media

Terrassen open? Deze uitbaters in Oost-Nederland doen er niet aan mee: ‘Ik vind het maar vreemd’

Het kan weer, het mag weer, horecabazen staan te popelen om woensdag klokslag 12 uur hun terras te openen. Maar niet iedereen zet die stap. Verspreid door Oost-Nederland kiezen restaurants en cafés ervoor om de deuren nog gesloten te houden. Gemene deler: het kan financieel niet uit met de beperkingen die er nog zijn en als het weer tegenvalt ga je nat.

1 reactie

  • W Dijksma

    2 maanden geleden
    Helemaal eens met Andrea Brasserie Jansen, om 10.00 was een beter tijdstip geweest. Denk aan de ouderen die er na ruim 1 jaar tijd ook weer een kopje koffie willen drinken/ of lunch op het terras willen nuttigen.