Dat de provincie alleen groei onder voorwaarden toestaat, is het bestuur van de luchthaven in het verkeerde keelgat geschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Dat de provincie alleen groei onder voorwaarden toestaat, is het bestuur van de luchthaven in het verkeerde keelgat geschoten. © Foto Hissink

Teuge Airport: ‘Provincie brengt continuïteit vliegveld in gevaar’

Vliegveld Teuge is hogelijk verbaasd over de keuze van Gelderland om alleen groei toe te staan als de hinder van parachutevluchten afneemt. Volgens het vliegveld brengt dit de toekomst van de luchthaven in gevaar.   

2 reacties

  • K Plop

    6 maanden geleden
    Men wil geen compromie sluiten, men wil EN EN. dat werkt niet. Je wilt groeien zonder consessies te doen, je wilt groeien over de rug van de omgeving. Fijn als je aan de rand van Apeldoorn woont (lees Ossseveld) rand Klarenbeek en Twello dan heb je nooit rust als men de vluchten van 50000 naar 80000 willen laten groeien. Ik zie die vliegtuigen hier soms over Osseveld heen gaan waarbij ik denk is dat niet veelste laag? En als je belt dan wordt er amper gereageerd. Prima deze regeling!!
  • Tilly Kloostra

    6 maanden geleden
    Vliegveld Teuge is verbijsterd..........vreemde reactie. Het vele vliegverkeer verplaatst zich de laatste paar jaren ook naar Overijssel omdat het in Gelderland te heet onder voeten wordt. Als je een mail stuurt krijg je géén antwoord. De hobby van deze vliegers is een ergernis voor mensen die ook van het mooie weer willen genieten. Een keer per dag is oké, maar als het 7 keer in een uur gebeurt, en dan gedurende de dag door wordt het wel erg vervelend, wekelijks! Hoe zit het met de uitstoot?