Topman Karel Verweij verlaat Pluryn komende zomer. Hij sloot het afgelopen jaar jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep en oogstte daarmee veel kritiek. De organisatie zoekt een geheel nieuwe raad van bestuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Topman Karel Verweij verlaat Pluryn komende zomer. Hij sloot het afgelopen jaar jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep en oogstte daarmee veel kritiek. De organisatie zoekt een geheel nieuwe raad van bestuur. © Rob Voss

Topman Verweij verlaat noodlijdende zorggigant Pluryn

Topbestuurder Karel Verweij van de noodlijdende zorgaanbieder Pluryn legt in juli zijn taak neer. Onder zijn verantwoordelijkheid heeft Pluryn dit jaar jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep gesloten. Pluryn krijgt een volledig vernieuwde raad van bestuur. 

  1. SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten
    Liveblog

    SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten

    Op een emotioneel zeer beladen middag heeft SV Urk voor de zoveelste keer dit jaar laten zien dat het mentaal uitstekend in elkaar zit. De ploeg van Gert-Jan Karsten, die van de week zijn zoon verloor, knokte zich op de valreep naar een belangrijke zege op Hoek. Ook HHC Hardenberg en Staphorst trokken de drie fijne punten over de streep, terwijl DVS’33 teleurstellend voor de dag kwam en twee punten liet liggen tegen de hekkensluiter. Dat en nog veel meer kwam er vanmiddag voorbij in het liveblog.