Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Tractorrijder slaat man tegen grond en doorboort auto met hooischudder

Een verkeersirritatie is gistermiddag in de Wouwse Plantage totaal geëscaleerd. Een tractor reed in op een auto en doorboorde daarbij diezelfde auto met de hooischudders. Ook vielen er rake klappen. Een 43-jarige inwoner uit hetzelfde dorp is aangehouden door de politie en wordt verdacht van poging tot doodslag. 

13 reacties

 • Rob Zande

  3 maanden geleden
  Echt bizar: wanneer je dit goed praat (want het is een agrariër en die doen niets fout, zoiets?), dan ben je net zo gestoord als die man die een bejaarde die op de grond ligt gaat schoppen (wij noemden dat 'vroeger' laf!) en dan die vrouw 'aanvalt' en doodsangsten laat uitstaan. Bullshit met "ik kan het me wel voorstellen". We hadden in dit land normen en waarden, en zoiets als dit hoort daar niet bij.
 • W Freriks

  3 maanden geleden
  Als je je zo gedraagt op de trekker dan kun je het wel schudden. En dan bedoel ik niet het hooi.
 • Jan Kunst

  3 maanden geleden
  Het gedrag van de boer valt niet goed te praten. Kan het mij wel voorstellen.Boeren gaan niet graag de weg op . Moeten naar de midden streep om niet in er de berm te belanden met grote gevolgen. Inhalen is vaak niet verantwoord. Kan mijn voorstellen dat een boer uit frustratie en angstige momenten over de rooie gaat. And steenbergen
 • HJ Hoff

  3 maanden geleden
  Doe je ook zo als je "geïrriteerd" bent?
 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Ik kan mij de irritatie van de trekkerrijder wel voorstellen