Een politieagent houdt de wacht bij de woning van stikstofminister Van der Wal.
Volledig scherm
Een politieagent houdt de wacht bij de woning van stikstofminister Van der Wal. © Persbureau Heitink

Trekker, giertank en hooibaal: deze ‘wapens’ zijn vanavond in Harderwijk verboden

UpdateDe demonstratie van ‘Nederland in verzet’ in Harderwijk vanavond mag doorgaan. Maar op de lijst ‘deze wapens zijn verboden vanavond’ staan een paar opvallende zaken. Zo zijn hooibalen, giertanks en landbouwvoertuigen (zoals trekkers) niet toegestaan vanavond. Het geeft de politie extra mogelijkheden op treden.

0 reacties

 1. Bizarre comeback houdt VVOG in leven, geen promotie voor SC Genemuiden en DVS’33 blijft dromen van Tweede Divisie
  Liveblog

  Bizarre comeback houdt VVOG in leven, geen promotie voor SC Genemuiden en DVS’33 blijft dromen van Tweede Divisie

  Dood en begraven leek VVOG, nadat het voor de tweede keer in een paar dagen tijd op een 0-2 achterstand kwam tegen Eemdijk. Maar de ploeg van Harderwijk knokte zich wederom terug en blijft voorlopig in leven. Mede-derdedivisionist DVS’33 deed wat het moest doen en mag daardoor blijven dromen van de Tweede Divisie. Dat geldt niet voor Sparta Nijkerk. Ook de spelers van SC Genemuiden mogen op vakantie. AGOVV, BAS, FC Meppel, SC Rouveen en SEH vervolgen daarentegen komende week hun jacht op een stap hogerop.
 1. VVOG speelt zich definitief veilig, promotiedroom DVS’33 spat uiteen en SDC Putten degradeert
  Liveblog

  VVOG speelt zich definitief veilig, promotie­droom DVS’33 spat uiteen en SDC Putten degradeert

  Het leek in de reguliere competitie lang mis te gaan voor VVOG, maar de ploeg uit Harderwijk kreeg net op tijd de smaak te pakken en wist die lijn door te trekken in de nacompetitie. Dat laatste gold ook voor DVS’33, al bleek Kozakken Boys net iets te sterk. Daardoor kan de Derde Divisie zich ‘gewoon’ weer opmaken voor de streekderby. Ook voor Batavia’90, FC Meppel, vv Steenwijk en SC Rouveen zit promotie er niet in, terwijl BAS, HTC SDC Putten en SVN’69 met ingang van volgend seizoen zelfs een niveautje lager zullen acteren.