Trekkers van Jonathan en Dieke van de snelweg gehaald: ‘We krijgen duimpjes én middelvingers’

videoJonathan van der Wind en Dieke Verbeek twijfelden geen moment: vanmorgen sloten ze zich rond 07.15 uur aan bij de stoet van ruim honderd tractoren die vanuit Scherpenzeel op de A12 invoegden om te gaan protesteren in Den Haag met Agractie. Maar de politie haalde de boeren vroegtijdig van de snelweg. ,,We krijgen duimpjes én middelvingers.’’

3 reacties

 • Jan Willemsen

  2 maanden geleden
  Veel vrije tijd
 • JM SCHINKEL

  2 maanden geleden
  Mag ze nog niet mopperen na weer een keer burgers pesten die naar hun werk of afspraak in het ziekenhuis moeten . De sympathie wordt steeds minder dus hoeft de politiek niet bang te zijn te om populariteit te verliezen met maatregelen. Kennelijk hebben boeren een overschot aan vrije tijd . Sneu voor de boeren die niet meegaan,aar gewoon aan het werk zijn .
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  De boeren draaien op voor groene hobby's
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.