Het boerenprotest bij Kootwijkerbroek dat volledig uit de hand liep afgelopen dinsdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Het boerenprotest bij Kootwijkerbroek dat volledig uit de hand liep afgelopen dinsdag. © Videostill

Twee protestboeren blijven twee weken langer in de cel, de rest mag naar huis

Twee protestboeren moeten van de rechter-commissaris veertien dagen in de cel blijven. Het gaat om een man uit Kootwijkerbroek en een man uit Harskamp. Ze moeten 13 juli voorkomen op een snelrechtzitting bij de rechtbank Zutphen. Zij zouden op een politievoertuig zijn ingereden. 

 1. Corona verstoort voorbereiding op allerbelangrijkste muziekwedstrijd
  PREMIUM

  Corona verstoort voorberei­ding op allerbe­lang­rijk­ste muziekwed­strijd

  Twee jaar corona heeft een zware wissel getrokken op muziekverenigingen. De organisatie van het deze week in Kerkrade begonnen prestigieuze Wereld Muziek Concours merkt het maar al te goed. Er zijn minder deelnemers aan de wedstrijden voor fanfares, harmonie, showbands en slagwerkensembles. Al heeft de organisatie niet te klagen over de inbreng uit Overijssel en Gelderland en Flevoland met twaalf verenigingen.
 2. Tienkoppig Alcides knokt zich naar tweede zege, Heino trekt aan het kortste eind en teleurstellende middag voor Rohda
  Liveblog

  Tienkoppig Alcides knokt zich naar tweede zege, Heino trekt aan het kortste eind en teleurstel­len­de middag voor Rohda

  Rohda Raalte boekte vorige week weliswaar de eerste zege van het seizoen, maar het bleef de vraag waar de ploeg van Laurens Knippenborg staat in haar ontwikkeling. De thuiswedstrijd tegen RKAVV heeft duidelijk gemaakt dat er nog veel werk aan de winkel is. Dat geldt ook voor Heino. Wat dat betreft gaat het Alcides een stuk beter af. De Meppeler ploeg heeft al zeven punten.