Tom Tjoelker (23) werd in Zutphen op een commerciële locatie getest voor zijn reis.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Tjoelker (23) werd in Zutphen op een commerciële locatie getest voor zijn reis. © Bart Sollman

Vakantiegangers overgeleverd aan commerciële test door drukte GGD: ‘En anders gaan we gewoon...’

Even bij de GGD een coronatest doen voor de vakantie? Dat is niet overal meer mogelijk. Bij GGD IJsselland kon het de afgelopen dagen niet en ook GGD Noord- en Oost Gelderland maakt voorlopig geen nieuwe afspraken voor vakantietests meer op zijn locaties. Daarom zijn reizigers meer en meer te vinden bij commerciële teststraten.

1 reactie

 • H Dekker v/d Werfhorst

  2 maanden geleden
  Een paar uur na Hannekes nieuwe test was het stel al in Duitsland, zónder haar nieuwe testuitslag. ,,Die is er nog niet”, zegt Kevin vanuit de auto. ,,Wel vervelend, want reizigers moeten zich op de website van de Duitse overheid aanmelden met een negatief testbewijs. Maar dat doen we wel als we de uitslag eenmaal hebben. Desnoods laten we ons in Duitsland nog een keer testen.” De zin van de onzin is ontstaan. Stop met testen en alle andere onzin of ga gewoon niet op vakantie!
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.