ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Veel gemeenten slordig met klachten over boa’s

Veel gemeenten houden zich als boa-werkgever niet aan de regels voor de afhandeling van klachten over hun buitengewoon opsporingsambtenaren. Ze verzuimen die klachten jaarlijks te publiceren, zoals wettelijk is voorgeschreven.

2 reacties

 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Er is een wildgroei aan boa medewerkers in allerlei functies,geen boventalligheid meer maar normale reguliere functies,op zich geen probleem maar leidt ze dan ook goed op en niet zo als nu voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten
 • Janny Westerveld

  3 maanden geleden
  Jammer dat ik in dit artikel niets over Apeldoorn lees. Ik heb vragen gesteld over het optreden van "BOA ondersteuners" die zichzelf zo noemden toen ze mij aanspraken. Ik heb mijn vragen op de Facebook pagina van de politie gesteld. Het antwoord was dat niet de politie maar de gemeente over de Boa's gaat. Vervolgens heb ik mijn vraag op de Facebook pagina van de gemeente Apeldoorn gesteld. Dat was dacht ik op 20 april. Helaas nooit antwoord gekregen.
 1. Boeren in het nauw gedreven: ‘Het liefst leggen we alles plat’
  PREMIUM
  VIDEO
  33

  Boeren in het nauw gedreven: ‘Het liefst leggen we alles plat’

  Voor boeren zou nagenoeg geen plek meer zijn in Nederland en dat pikken ze niet. Ze laten woensdag van zich horen in de vorm van protesten. Hoe die er uit gaan zien is nog niet duidelijk. In elk geval wordt er in Den Haag op het Malieveld gedemonstreerd. In de rest van het land zullen onder leiding van Farmers Defence Force gerichte acties worden gehouden. Ook daarvan is op dit moment onbekend wat er precies gaat gebeuren. Wel is duidelijk dat Zwolle bezoek van protesterende boeren kan verwachten.