Willem en Lieke Goudsmid gingen naar het huis van opa en oma in Apeldoorn om een schutting te bouwen. De schutting komt er voorlopig niet en iedereen in het Wapenveldse gezin is van slag na het geweld van de Apeldoornse buurman.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem en Lieke Goudsmid gingen naar het huis van opa en oma in Apeldoorn om een schutting te bouwen. De schutting komt er voorlopig niet en iedereen in het Wapenveldse gezin is van slag na het geweld van de Apeldoornse buurman. © Henri van der Beek

Verrassing voor Apeldoornse opa eindigt met mes op de keel van boze buurman

UPDATEEen schutting bouwen voor opa in Apeldoorn. Dat was het plan van Lieke en Willem Goudsmid en hun twee jonge kinderen. Het lief bedoelde gebaar liep vrijdagmiddag uit op geweld waarbij Willem een mes op de keel kreeg van een boze buurman.

Het gezin uit Wapenveld is een dag later nog van slag. ,,De kinderen zijn vandaag nu veel drukker dan anders, in een tijd dat het toch al moeilijk is afleiding voor ze te vinden’’, vertelt Lieke Goudsmid. Contact met Slachtofferhulp is al geweest, zegt ze, want wat er is gebeurd, hakt er goed in bij alle leden van het gezin. 

  1. Rij-instructeur Arnold is positief over de toekomst: ‘Al wordt het een uitdaging om de achterstanden in te halen’
    PREMIUM
    Een nieuw begin

    Rij-instruc­teur Arnold is positief over de toekomst: ‘Al wordt het een uitdaging om de achterstan­den in te halen’

    Nog lang niet alle beroepen kunnen weer aan de slag, maar na de versoepelingen van de afgelopen maand kunnen we al wel weer wat meer in deze coronatijden. We praten met mensen die er mee te maken hebben. Wat deden ze de afgelopen maanden en hoe zien ze de toekomst? Vandaag: Arnold Dijkhuizen (39), eigenaar van Verkeersschool Dijkhuizen in Elburg.