Volledig scherm
Alice van Eijk © de Stentor

Verslaggever bij de Stentor: Alice van Eijk

Alice van Eijk woont met haar man en hun drie dochters in Heerde. Als verslaggever van de nieuwsdienst maakt ze verhalen in het hele verspreidingsgebied van de Stentor. 

Alice schrijft veel interviews die in de zaterdagse Z-bijlage belanden. Met veel geduld probeert ze de meest bijzondere verhalen van allerlei mensen te achterhalen en vervolgens zo mooi mogelijk op te schrijven. 

Net als haar gezinsleden is ze gek op sport kijken, vooral voetbal. Ajax is favoriet. Alice vindt het magisch om te zien tot wat voor prestaties sporters komen. Zelf loopt ze ‘een beetje’ hard. Lachend: ,,Liever kijk ik naar sport.’’ 

  1. Zonder krasjes gaat grootste zeiljacht ter wereld door de smalle brug  bij Vollenhove, op weg naar de wereldzeeën
    PREMIUM
    video & update

    Zonder krasjes gaat grootste zeiljacht ter wereld door de smalle brug bij Vollenhove, op weg naar de wereld­zeeën

    Het was letterlijk passen en meten. Maar er gaan dan ook niet dagelijks reusachtige pontons met daarop een 81 meter lang zeiljacht door de Vollenhoverbrug. Nadat de duisternis over Vollenhove was gevallen, begon daar na een lange dag wachten op gunstige weersomstandigheden de reis van de bij jachtwerf Royal Huisman gebouwde Sea Eagle II, die uiteindelijk moet eindigen in het Caribische gebied.