De provincie moet deze zomer een Luchthavenbesluit nemen voor het regionale vliegveld.
Volledig scherm
PREMIUM
De provincie moet deze zomer een Luchthavenbesluit nemen voor het regionale vliegveld. © archief/Ronald Hissink

Vliegveld Teuge mag doorgroeien als aantal parachutevluchten in weekends omlaag gaat

Vliegveld Teuge mag doorgroeien maar wel onder de voorwaarde dat er minder parachutevluchten opstijgen. Ook moet het vliegveld in de toekomst de uitstoot van CO2 verminderen. Deze eisen wil de provincie Gelderland verbinden aan het Luchtvaartbesluit dat het vliegveld heeft aangevraagd.

2 reacties

 • van der Smit

  1 jaar geleden
  Meneer K. Klop, heeft u hier iets aan? http://teuge-airport.nl/havendienst/openingstijden-zomer-en-winter/
 • K Plop

  1 jaar geleden
  van 40K naar 80k bewegingen en een beperking van de weekenden para vluchten... dat betekend meer vliegbewegingen door de weeks...... ik vraag me af wie hier beter van wordt, Overlast wordt verschroven en zal door de weeks heftiger worden. Eis maar elektrische vliegtuigen, die zijn er al en zijn al testen mee gedaan. Lees ook niets over de vliegtijden, tussen wanneer en wanneer mag er gevlogen worden?
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”