Jan Cees Vogelaar spreekt de boeren toe tijdens een actie van boerenactiegroep Farmers Defence Force. Hij staat zevende op de kandidatenlijst van JA21.
Volledig scherm
Jan Cees Vogelaar spreekt de boeren toe tijdens een actie van boerenactiegroep Farmers Defence Force. Hij staat zevende op de kandidatenlijst van JA21. © ANP

Vogelaar, Ransijn en Almekinders op kieslijst JA21 voor Tweede Kamer

Ex-kopstukken van Forum voor Democratie Jan Cees Vogelaar, Gert-Jan Ransijn en Johan Almekinders zijn kandidaat-Kamerlid voor JA21. De nieuwe partij van Forum-afvalligen Joost Eerdmans en Annabel Nanninga heeft de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen vandaag bekendgemaakt.

 1. Morgen nieuwe verkeersmaatregelen in Steenwijkerland, schaatspret van korte duur in Zutphen
  VIDEO

  Morgen nieuwe verkeers­maat­re­ge­len in Steenwij­ker­land, schaats­pret van korte duur in Zutphen

  Oost-Nederland genoot vandaag weer massaal van het winterweer. Op een aantal bevroren wateren werden de eerste liefhebbers al vroeg op de ijzers gespot. Maar naast alle schaatspret waren er ook minder leuke gevolgen van het winterweer, met name in het verkeer. Vanochtend stonden er lange files door vorstschade aan de weg. Aan het einde van middag zagen meerdere gemeenten zich genoodzaakt om schaatsers van het ijs te halen, omdat de veiligheid in het geding kwam.
 1. Tweehonderd doodskisten met lichamen vallen in zee na instorten klif
  Play

  Tweehon­derd doodskis­ten met lichamen vallen in zee na instorten klif

 2. de Stentor Nieuws Update: Arbeidsmigranten massaal illegaal getest en Baudet bezoekt Harderwijk
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Arbeidsmi­gran­ten illegaal getest en bezoek Baudet volgens regels

  24 februari