Het kabinetsbesluit om voor de komende jaarwisseling wederom een vuurwerkverbod in te stellen komt hard binnen bij vuurwerkverkopers in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kabinetsbesluit om voor de komende jaarwisseling wederom een vuurwerkverbod in te stellen komt hard binnen bij vuurwerkverkopers in de regio. © ANP / Henri van der Beek / Frans Paalman / Kevin Hagens

Vuurwerkverbod slaat in als bom bij verkopers: ‘Mijn huis, mijn pensioengeld, alles ben ik direct kwijt’

Het vuurwerkverbod is bij handelaren in de regio ingeslagen als een bom. Tot gisteravond leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Vrijdagmiddag kondigde het kabinet toch aan dat ook de komende jaarwisseling een algeheel vuurwerkverbod van kracht is. Een enorme klap voor ondernemers. ,,Ik ben meteen failliet.”

  1. Flevo Boys haalt opgelucht adem na thriller, DVS’33 stelt teleur en HHC Hardenberg blijft in het spoor van AFC
    Liveblog

    Flevo Boys haalt opgelucht adem na thriller, DVS’33 stelt teleur en HHC Hardenberg blijft in het spoor van AFC

    Nergens op de amateurvelden waren de belangen vandaag zó groot als tijdens de ontmoeting tussen Flevo Boys en d’Olde Veste’54. Beide clubs hebben het zwaar in de Vierde divisie B en konden een overwinning daarom goed gebruiken. De degradatiekraker werd uiteindelijk een prooi voor de ploeg uit Emmeloord. HHC Hardenberg boekte eveneens een belangrijke zege, terwijl VVOG heel goed weg kwam tegen RKAV Volendam. DVS’33 en SV Urk gaan met een stapel huiswerk de winterstop in.