Boeren hebben zich verzameld op het viaduct over de A28 bij Nijkerk
Volledig scherm
Boeren hebben zich verzameld op het viaduct over de A28 bij Nijkerk © Mitchel/LDGFotografie

Waarschuwing voor chaos op de weg door boerenprotest: ‘Blijf thuis of neem genoeg water mee’

,,Blijf rond de spits thuis of vermijd tenminste de snelwegen.’’ Veiligheidsregio's in Oost-Nederland waarschuwen voor de boerenprotesten op de snelwegen. Op meerdere plekken in de regio veroorzaken boerenprotesten vanavond een verkeerschaos.

34 reacties

 • G. Schoonewille

  2 maanden geleden
  Loyaliteit kent zijn grenzen! Overige weggebruikers in gevaar brengen door rook en vuur is buiten proportie. Dergelijke acties om schade aan te brengen aan de snelweg en overige voertuigen is gewoon bewust vandalisme. Ze zetten hun eigen trekkers ook niet in de brand.
 • Hermienwittingen Wittingen

  2 maanden geleden
  Mijn schoondochter,hoogzwanger met een dochtertje van 3 jaar hebben minstens 4 uur in de file gestaan na een zware werkdag. DIT KAN NIET. Dit brengt zoveel angst en stress bij ons allemaal.
 • R Barlaeus

  2 maanden geleden
  De politie moet spijkermatten gebruiken voor die snelweg-trekkers. Daarna langs de snelweg parkeren en aan de ketting. Weg met de boeren die het milieu kapotmaken en nu zelfs koeien mee nemen naar Den Haag. Direnbeulen.
 • Henk Koops

  2 maanden geleden
  Deze boeren, de goede niet te na gesproken, gedragen zich als verwende kinderen. Altijd zijn ze in de watten gelegd, door de overheid, en nou het een keer tegenzit, schreeuwen ze moord en brand!! Ik heb begrip voor de goede Boer met het hart op de goede plaats, deze boer is aan het nadenken om zijn bedrijf toekomst proof te maken, in het belang van volk en vaderland!!!
 • Eric Goedhart

  2 maanden geleden
  Ik sta vierkant achter de boeren. Maar geweld keur ik af. Vuurwerk gooien naar hulpverleners is gewoon niet okay, en boeren die een collega dat zien doen moeten ingrijpen, die persoon aanspreken en wegsturen.