Hoewel de gemeente Steenwijkerland, bij monde van burgemeester Rob Bats, steeds oproept om vanwege corona niet naar dit gebied te komen, ligt Giethoorn er uitnodigend bij voor schaatsliefhebbers.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoewel de gemeente Steenwijkerland, bij monde van burgemeester Rob Bats, steeds oproept om vanwege corona niet naar dit gebied te komen, ligt Giethoorn er uitnodigend bij voor schaatsliefhebbers. © Wilbert Bijzitter

Wat gebeurt er allemaal als het écht -23 wordt?

videoHet kan vandaag - of morgenochtend ergens in deze regio weleens -23 graden worden, vertelde weervrouw Diana Woei van Weerplaza deze week. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal als het echt zó koud wordt?

  1. Berkum, d’Olde Veste’54, Flevo Boys en SC Genemuiden bekeren verder, Zwart Wit’63 stunt tegen FC Horst
    Liveblog

    Berkum, d’Olde Veste’54, Flevo Boys en SC Genemuiden bekeren verder, Zwart Wit’63 stunt tegen FC Horst

    Berkum, Flevo Boys, d’Olde Veste’54 en SC Genemuiden hebben allen niet de beste competitiestart achter de rug. Een uitstapje naar het bekertoernooi kwam dan ook niet verkeerd uit voor de clubs uit de Vierde divisie. Dat bleek. Vooral d’Olde Veste’54 had de smaak te pakken. Ook in Harderwijk werd er gebekerd, daar stuntte Zwart Wit’63 door FC Horst uit de districtsbeker te kegelen. Voor Heerde duurde de middag daarentegen net iets te lang.