De vondsten die door de politie woensdagavond werden gedeeld op Instagram.
Volledig scherm
PREMIUM
De vondsten die door de politie woensdagavond werden gedeeld op Instagram. © Politie Noordoostpolder/Urk

Wat gebeurt er met drugs, geld en goederen die door agenten in beslag worden genomen?

Vraag bij het nieuwsDe politie betrapte woensdagavond een 32-jarige man uit de gemeente Noordoostpolder op drugshandel in een woning. Er werd 18.000 euro contant geld, 30 gram softdrugs en een grote hoeveelheid merkkleding in beslag genomen. Wat gebeurt er nu met al die spullen?

2 reacties

 • henk hartog

  2 jaar geleden
  Drugs wordt vernietigd bij een Huisvuil verbranding installatie ( vaak meegemaakt op m'n werk als Kraandrijver) Geld wordt opgeslagen, later gaat de rechter beslissen, OF vernietigen OF naar de staatskas.. Maar grote hap met geld, veel zijn er jaloers erop die in de WSNP of een WWB hebben, de rijken niet natuurlijk.. Maar mooie foto, je zal het maar vinden in de Tram of Bus..
 • Pim Willemsen

  2 jaar geleden
  Ook hier weer een strafrechtadvocaat in de knuffelmodus om toch vooral in de gaten te houden of de veroordeelde criminelen niet teveel inleveren. Zou zij ook zo reageren als haar dochter verslaafd was geraakt aan drugs en te maken had met deze ‘stoute jongens’?
 1. Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt
  Liveblog

  Columbia diep in de problemen, Rohda Raalte veel te sterk voor Alcides en Heino pakt uitstekend punt

  Alcides won de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop en was er alles aan gelegen die zege een goed vervolg te geven op bezoek bij Rohda. Maar de promovendus uit Raalte bleek een paar maatjes te groot voor de Meppeler ploeg. Heino pakte knap een punt in en tegen Hoogeveen, terwijl Schalkhaar een belangrijke overwinning boekte op AZC. Columbia beleefde daarentegen een dramatische herstart.