Trucker Doede uit Friesland geniet van een Rivella en een bord tomatensoep: ,,Het is zo fijn dat je er gewoon echt even uit kan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Trucker Doede uit Friesland geniet van een Rivella en een bord tomatensoep: ,,Het is zo fijn dat je er gewoon echt even uit kan.” © Frans Paalman

Wegrestaurant stap je binnen zonder QR-code: ‘Als ik dat wist, had ik geen staaf in m’n neus gestoken’

Het eerste weekend met het brede coronatoegangsbewijs in de horeca kende vele gezichten. Maar er zijn ook plekken waar zo’n bewijs niet nodig is, zoals wegrestaurants. Fijn voor truckers en andere bezoekers: ,,Als ik het had geweten, had ik vanochtend niet zo’n staaf in mijn neus gehad.”

14 reacties

 • T blankhorst

  10 maanden geleden
  Geachte Hans Hanique Als je toch iets wilt zeggen hou je dan wel bij de waarheid. Dat er meer gevaccineerden dan niet gevaccineerden in ziekenhuis liggen is een grote leugen. Waar haal jij je informatie eigenlijk vandaan?
 • S. Puschaner

  10 maanden geleden
  Niet verplicht dus check ook niet😂
 • Hans Hanique

  10 maanden geleden
  Er leggen meer gevaccineerde op intencifcare dan niet gevaccineerde. Mensen die bang zijn besmet te raken moeten lekker thuis blijven. Is beter voor je zelf en voor de economie
 • Jan Willemsen

  10 maanden geleden
  Meneer schutte heeft gelijk. Zonder corona pas geen toegang en de tent die niet controleert sluiten. Volksgezondheid gaat voor het geneuzel
 • Ad vd Elzen

  10 maanden geleden
  Jan, iedereen is potentieel besmet. Ook gevaccineerde mensen in mindere mate. Na verloop van tijd neemt de bescherming af. Vandaar dat bewoners in Israel geen groen vinkje meer krijgen na 6 maanden en zich weer moeten laten vaccineren. Dat komt hier vast ook.
 1. Bizarre comeback houdt VVOG in leven, geen promotie voor SC Genemuiden en DVS’33 blijft dromen van Tweede Divisie
  Liveblog

  Bizarre comeback houdt VVOG in leven, geen promotie voor SC Genemuiden en DVS’33 blijft dromen van Tweede Divisie

  Dood en begraven leek VVOG, nadat het voor de tweede keer in een paar dagen tijd op een 0-2 achterstand kwam tegen Eemdijk. Maar de ploeg van Harderwijk knokte zich wederom terug en blijft voorlopig in leven. Mede-derdedivisionist DVS’33 deed wat het moest doen en mag daardoor blijven dromen van de Tweede Divisie. Dat geldt niet voor Sparta Nijkerk. Ook de spelers van SC Genemuiden mogen op vakantie. AGOVV, BAS, FC Meppel, SC Rouveen en SEH vervolgen daarentegen komende week hun jacht op een stap hogerop.