Still uit een Wehkamp-reclame waarin meubels door de woonkamer zweven. Het bedrijf wil innovatie en vernieuwing uitstralen en ‘de online shopbeleving continu verbeteren’.
Volledig scherm
PREMIUM
Still uit een Wehkamp-reclame waarin meubels door de woonkamer zweven. Het bedrijf wil innovatie en vernieuwing uitstralen en ‘de online shopbeleving continu verbeteren’. © Wehkamp

Wehkamp ziet omzet exploderen en neemt kleertjes.com over

Het Zwolse online warenhuis Wehkamp heeft vanmorgen een recordomzet en explosieve groei van de winst in het boekjaar 2020/2021 bekendgemaakt. De omzet piekte naar 729,5 miljoen euro (plus 22 procent), de winst maakte een groeispurt van 247 procent en kwam uit op bruto 57 miljoen euro. Het e-commercebedrijf maakte bovendien de overname bekend van het online kinderkledingbedrijf kleertjes.com.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.