Still uit een Wehkamp-reclame waarin meubels door de woonkamer zweven. Het bedrijf wil innovatie en vernieuwing uitstralen en ‘de online shopbeleving continu verbeteren’.
Volledig scherm
PREMIUM
Still uit een Wehkamp-reclame waarin meubels door de woonkamer zweven. Het bedrijf wil innovatie en vernieuwing uitstralen en ‘de online shopbeleving continu verbeteren’. © Wehkamp

Wehkamp ziet omzet exploderen en neemt kleertjes.com over

Het Zwolse online warenhuis Wehkamp heeft vanmorgen een recordomzet en explosieve groei van de winst in het boekjaar 2020/2021 bekendgemaakt. De omzet piekte naar 729,5 miljoen euro (plus 22 procent), de winst maakte een groeispurt van 247 procent en kwam uit op bruto 57 miljoen euro. Het e-commercebedrijf maakte bovendien de overname bekend van het online kinderkledingbedrijf kleertjes.com.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.