Welke partij past bij jou? Bekijk het via De Stentor Kieswijzer!

Kieswijzer, de stemhulp van de Stentor en alle regionale nieuwsmedia van De Persgroep Nederland, is vanaf nu te raadplegen. Met een totaal van 220 gemeenten is het de grootste regionale stemhulp ooit.

In de vandaag gelanceerde Kieswijzer geeft u uw mening over de stellingen in uw gemeente, kunt u ze direct vergelijken met de meningen van de partijen en krijgt u na afloop overzichtelijk gepresenteerd met welke partijen u de meeste overeenkomsten hebt. Zo hoeft u niet alle partijprogramma’s door te worstelen om te weten te komen wat de standpunten van de partijen zijn.

Omdat deze krant samenwerkt met het AD, BN DeStem, Brabants Dagblad, De Gelderlander, Eindhovens Dagblad, PZC, Tubantia en Het Parool is de Kieswijzer beschikbaar in maar liefst 220 gemeenten in Nederland. Daarmee is het de grootste regionale stemhulp ooit.

Enquêtes

In tegenstelling tot veel andere stemhulpen is onze Kieswijzer mede tot stand gekomen dankzij onze lezers. Door middel van enquêtes onder die lezers hebben we gepeild welke onderwerpen er spelen in de diverse gemeenten in ons verspreidingsgebied. Die onderwerpen hebben onze verslaggevers vervolgens gebruikt bij het maken van de stellingen.

De Kieswijzer is te raadplegen via destentor.nl/kieswijzer

Volledig scherm
Kieswijzer © AD