Kappers voerden eind vorig jaar actie omdat zij door de lockdown niets meer kunnen en steunmaatregelen van het kabinet tekortschieten. Als het aan werkgeversorganisaties ligt is het snel helemaal afgelopen met lockdowns.
Volledig scherm
PREMIUM
Kappers voerden eind vorig jaar actie omdat zij door de lockdown niets meer kunnen en steunmaatregelen van het kabinet tekortschieten. Als het aan werkgeversorganisaties ligt is het snel helemaal afgelopen met lockdowns. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Wendbaar zijn, daar draait het om in 2022, zegt werkgeversvoorzitter Karel Heijink

Experts voorspellen voor de economie in Oost-Nederland helemaal geen slecht jaar. Maar met coronavariant omikron, hoge inflatie, personeelskrapte en materialentekort liggen er wel een paar disclaimers op de loer. ,,Wendbaar zijn, daar draait het om in 2022”, zegt directeur Karel Heijink van werkgeversorganisatie VNO NCW Midden. ,,Zo wendbaar, dat een botte lockdown niet meer nodig is.”

2 reacties

  • Robbert Scholten

    2 weken geleden
    Leuk gezegd wendbaar zijn maar nogal vaag hetzelfde als flexibele zijn,kijkend naar de maatschappij zie ik dat mensen al heel wendbaar zijn in hun relaties en werk,veel zekerheden zijn al weg,maar stabiliteit is bij alle wendbaarheid alleen maar belangrijker geworden
  • Andre Eggerding

    2 weken geleden
    Laat ze maar flexibel zijn met loonsverhogingen. Hoge inflatie en krapte op de arbeidsmarkt zijn een mooie voedingsbodem voor flinke loonsverhogingen.