Werken de wolf en raaf samen? Dit ‘rugzakje’ moet dat uitwijzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Werken de wolf en raaf samen? Dit ‘rugzakje’ moet dat uitwijzen. © ANP

Werken Veluwse raven samen met de wolf? Onderzoek met GPS-zenders moet dat uitwijzen

Om te onderzoeken hoe ze samenwerken met wolven zijn op de Veluwe zes jonge raven gezenderd. Dit is het eerste Nederlandse onderzoek naar de leefwijze van jonge raven.  

2 reacties

 • B Barneveld

  1 jaar geleden
  Wat een onzin. Hoe kunnen we verder geld verspillen. Als er nog dinosaurussen zouden leven waren de "natuurbeheerders" in staat om zelfs die terug te halen naar de Veluwe. Houdt er mee op alles te willen beheren en alles van vroeger terug te halen. Vroeger was niet alles beter. Dus: weg met de wolven, die gaan tot grote problemen leiden.
 • N. vd Meulen

  1 jaar geleden
  Hoe "gestoord" ben je om dat te willen weten.. Wat triest en dat alles om in(onder) controle te houden hoe wat en waar...
 1. Rohda Raalte blijft steken op 2-2, Heino onderuit op eigen veld en Voorwaarts houdt huis tegen RKHVV
  Liveblog

  Rohda Raalte blijft steken op 2-2, Heino onderuit op eigen veld en Voorwaarts houdt huis tegen RKHVV

  Het duurde even, maar twee weken geleden was het eindelijk raak: Heino boekte op het veld van Alcides de eerste overwinning van het seizoen. Die heeft in de thuiswedstrijd tegen SJC helaas geen goed vervolg gekregen. Ook Rohda Raalte wist niet te winnen, al zal het tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat in Hoogeveen. Columbia beleefde opnieuw een teleurstellende middag in de eerste klasse D, terwijl Voorwaarts juist uithaalde tegen RKHVV.